Soglasje za obdelovanje osebnih podatkov
in pravice obiskovalcev

Z brskanjem po strani, prijavi na novice ali s pošiljanjem sporočila preko kontaktnega obrazca in skladno z Zakonom o varstvu osebnih podatkov (ZVOP-1) ter s Splošno uredbo o varstvu podatkov (GDPR) prostovoljno dajem izrecno privolitev, da lahko VTKD Cerklje ob Krki - upravljavec, osebne podatke, pridobljene prejete pri epošti ali s pomočjo kontaktnega obrazca, zbira in obdeluje:

– z namenom izvedbe storitve in me po e-pošti ali telefonu kontaktira v zvezi z novicami ali spremembami

S strinjanjem z navedenimi pogoji potrjujem, da sem seznanjen s svojimi pravicami v zvezi s posredovanimi osebnimi podatki in da imam skladno z zakonom o varstvu osebnih podatkov (ZVOP-1) in s Splošno uredbo o varstvu podatkov (GDPR) pravico, da:

– zahtevam dostop do osebnih podatkov,
– zahtevam popravek ali izbris osebnih podatkov ali omejitev obdelave v zvezi z mano, in da imam pravico do ugovora obdelavi in pravico do prenosljivosti podatkov,
– soglasje kadarkoli prekličem z obvestilom po elektronski pošti in/ali tako, da sledim navodilom na odjavni strani s povezavo, ki je tudi del vsakega poslanega sporočila,
– pri informacijskem pooblaščencu vložim pritožbo.

ODJAVA OD PREJAMANJA NOVIC se izvede na tak način, da se na Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled. pošlje odjava z ali brez razloga.

S strinjanjem pogojev pri nakupu potrjujem, da sem seznanjen tudi s tem:

– da bo upravljavec navedene osebne podatke obdeloval izključno za zgoraj navedene namene, dokler tega ne prekličem,
– da na podlagi posredovanih podatkov ne poteka avtomatizirano sprejemanje odločitev,
– da se osebni podatki hranijo do preklica.

Kaj so piškotki?

Piškotki so tekstovne datoteke, ki vsebujejo manjše količine informacij, ki jih spletnemu brskalniku pošlje spletno mesto. Te podatke pregledovalnik shrani na računalnik in jih pošlje nazaj spletnemu mestu vsakokrat, ko obiščete spletno mesto.

Katere piškotke uporabljamo na strani in zakaj?

Na spletni strani uporabljamo izključno nujne piškotke, ki omogočajo brezhibno delovanje spletne strani in so dovoljeni v skladu z zakonom ZEKom-1. Piškotki ne zbirajo ali posredujejo vaših osebnih podatkov. Tudi IP naslova ne.

Kako upravljati s piškotki?

V zvezi z uporabo lastnih piškotkov lahko uporabljate spletni brskalnik na način, da omogočite, onemogočite ali brišete piškotke. Za uporabo navedenih funkcionalnosti sledite navodilom spletnega brskalnika, ki ga uporabljate. Odločitev, ali boste dovolili shranjevanje piškotkov na vaši napravi, je povsem vaša. Nastavitve za piškotke lahko nadzirate, spreminjate oz. blokirate sprejem vseh piškotkov na internetu v nastavitvah vašega spletnega brskalnika. Če piškotke izključite, so lahko nekatere možnosti spletne strani onemogočene. Za informacije o nastavitvah piškotkov obiščite spletno stran brskalnika, ki ga uporabljate.


Chrome | Firefox | Internet Explorer 9 | Internet Explorer 7 in 8 | Opera (v angl. jeziku) | Safari (angleško)